HOME BOX BROW LIFT

Na stanju
40.00 KM
Na stanju
Category:

Prvi BROW LIFT namijenjen za kućnu (jednokratnu) upotrebu za sve klijente koji nemaju vremena za odlazak u kozmetički salon.

Opis

HOME BOX BROW LIFT

Prvi u Hrvatskoj, ali i među prvima u svijetu, kreirali smo Brow Lift tretman koji klijenti mogu koristiti u udobnosti vlastitog doma. Homebox je namijenjen svima koji jednostavnim stiliziranjem žele postići efekt „punijih obrva“.

Prvi BROW LIFT namijenjen za kućnu (jednokratnu) upotrebu za sve klijente koji nemaju vremena za odlazak u kozmetički salon.

VEGANSKI proizvod.

NJEŽAN I SIGURAN za korištenje.

FASHION BROWS za sve koji žele savršene i njegovane obrve.

HOMEBOX sadrži:

  • STEP 1
  • STEP 2
  • STEP 3 – Brow BOTOX
  • Kist/češljić
  • QR code sa video uputama za korištenje proizvoda

VAŽNO: upute za korištenje nalaze na ambalaži proizvoda. U pakiranju se nalazi QR kod sa linkom na kratki video u kojem su detaljno prikazane instrukcije za korištenje proizvoda. OBAVEZNO je strogo pridržavanje zadane minutaže korištenja losiona. Brow lift se preporuča raditi svakih 4-6 tjedana, nikako ranije. Nakon brow lift tretmana OBAVEZNA je njega i hidratacija obrva. Za dodatnu kućnu njegu preporučamo 3D filler (dostupan na našem shopu) koji se može koristiti svaki dan. Također, preporučamo prozirni gel FIX, PLUMP&BOOST za maksimalno dugotrajno održavanje BROW LIFT efekta.

Uz brow lift preporučamo korištenje BROW FIX, PLUMP & BOOST GEL.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “HOME BOX BROW LIFT”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *